Groen op Hakken: duurzamer leven voor iedereen

Groen op Hakken: duurzamer leven voor iedereen
21 februari 2019 sharon

Graag vertel ik jullie over een leuk boek waar ik aan heb mee mogen werken. Ik zeg er alvast bij dat het een christelijk boek is, met christelijke normen en waarden 🙂 Een mooi initiatief van Marjoke Knoop (ze heeft ook mijn Slank Journal vormgegeven!!) met het verlangen om vrouwen te inspireren groener en duurzamer te leven. Zonder vingertje of perfectie naar een groener bestaan, zeg maar.

Ik heb meegeschreven met recepten, een stuk over eten in seizoenen en uiteraard iets over suiker. De andere auteurs zijn stuk voor stuk mensen met een groot hart voor het zorgdragen voor de aarde en alles wat erop leeft. Zo vind je niet alleen tips over voeding, maar ook over je moestuin, je tuin, wonen, kleding, de groene badkamer, de natuurlijke medicijnkast, groen met kinderen en groen op stap. Overal vind je tips in drie niveaus: groen, groener, groenst.

Daar houd ik van. Je hoeft niet overal te beginnen, alles te doen. Begin ergens en word er goed in, en doe dan weer een stapje verder.

Dat doe ik ook.

Nu het boek er ‘echt’ is lees ik weer allerlei leuke, nieuwe tips. En tips waar ik eerst niet aan toe was, maar nu wel 🙂

Bekijk ‘m hier

Liefs!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*