Wentelteefjes met kapjes

Wentelteefjes met kapjes
19 maart 2019 sharon

Bij ons worden de kapjes niet gegeten, niemand wil ze echt eten. Om ze niet weg te gooien, probeer ik er tegenwoordig wat van te maken. Anders zo zonde van eten en van het budget! Afgelopen weekend maakte ik wentelteefjes, een succes ­čÖé Natuurlijk ontzettend standaard, maar bij deze het recept. In elk geval #verspillingsvrij ­čÖé

  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 1 tl kaneel
  • 1 el suiker/palmsuiker/honing/vanillesuiker
  • beetje boter
  • 6-8 kapjes of oud brood

Klop de eieren met de melk en meng met kaneel en suiker. Laat de kapjes ├ę├ęn voor ├ę├ęn weken in de melk. Verhit de boter in de pan en bak de kapjes aan beide kanten goudbruin. Serveer met een beetje honing, of gewoon zo.

Comment (1)

  1. Marina 4 jaren geleden

    Mmmm, heerlijk! Leuk om te zien dat deze tip terug komt, maar waarschijnlijk had ie het zelf al bedacht haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*