N贸g leuker in de keuken met deze receptillustraties!

Vandaag heb ik iets heel leuks en helemaal nieuws. Samen met mijn goede vriendin Paige zijn we onze favoriete recepten gaan uitwerken als illustratie. Een heel tof project en ik deel graag waarom 馃檪

Wat we willen, is het leven in de keuken een beetje makkelijker en gezelliger maken. We maken simpele recepten die niet pietje precies komen, maar wel heel lekker zijn. We wilden het visueel maken, zodat het nog een beetje makkelijker wordt. Dat wanneer je bezig bent, zelfs meekijkende kinderen het eigenlijk vrij snel doorhebben en mee kunnen doen. Daarom werken we bijvoorbeeld met cups, waardoor een recept meer voelt als ‘een schepje hier en een schepje daar en roeren maar’.

Zo sta ik namelijk ook in de keuken, het blijft leuk en makkelijk (en lekker snel), en ik geef dat graag aan jullie door 馃檪

Ik zie het zo voor me dat je je meest favoriete recepten verzamelt en bundelt in een map. Dat we brownies delen met de buren en meteen het recept mee kunnen geven. Dat we op visite gaan en wat twix repen meenemen, plus een mooi ge茂llustreerd recept. Dat dat verzamelboek groeit en groeit met je favoriete receptinspiratie, dat de gerechten een plekje krijgen in huis. En dat zelfs (eventuele) kinderen het oppikken en mee beginnen te bakken & koken.

Leuk om te verzamelen, leuk om cadeau te doen, en zelfs leuk om met kinderen te oefenen in de keuken 馃檪 Leuk om op te hangen, leuk om in te lijsten, of handig in een map!

Vandaag staan de eerste drie illustraties (downloadbaar, PDF) in de shop. Niet zomaar een paar recepten, maar chocoladerecepten! (we moesten natuurlijk beginnen met chocolade).

  • Chocolade twix repen
  • Chocolade pinda bites
  • Chocolade brownie met fudge topping

Ze zullen niet teleurstellen! 馃檪

Klik hier om ze te bestellen!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *