De 5 beste brownies op een rij

Ik houd van brownies. Altijd al gedaan. Chocolade en smeuïge cake-achtige textuur, heerlijk. Vandaag zet ik de 5 beste brownies voor je op een rij. Het zou jammer zijn als je door de bomen het bos niet meer ziet toch 😀

Voor alle chocolovers, heb je trouwens onze Chocolade Collectie GOLD al gezien? 😀 (klik hier)

De aanleiding van voor deze browniepost is dat er een zusje is bij gekomen in de VoedZo brownie familie: de zoete aardappelbrownie. Supersimpel om te maken (ik denk dat zelfs mijn broertje het kan) en verbrand zeker je tong niet als je direct wilt aanvallen. De brownie maak je met maar een paar ingrediënten, glutenvrij en zuivelvrij, gezoet met ahornsiroop (handig om te weten voor degenen met allergieën).

1. De nieuwe zoete aardappelbrownie met ahornsiroop. Zoals ik zei, heerlijk, makkelijk, een kind kan de was doen. Zeker met zo’n illustratie, die het koken en bakken nog leuker maakt!

2. De VoedZo Brownie met chocolade fudgetopping. Het meest favoriete recept op Voedzo, al jaren. Gezoet met dadels, zuivelvrij (als je kokosolie gebruikt) en glutenvrij. Klik hier voor het recept en hier voor de geweldige illustratie als collectors item in je kookmap!

3. De beste brownie ook – als toetje – met vanille-ijs. Deze maakte ik voor mijn eigen verjaardag en noemde het de beste brownie ooit. Blijkbaar vind ik dat van meerdere brownies, wat mijn voorliefde voor chocolade mooi bevestigd 🙂 Klik hier voor het recept!

4. Deze mislukte brownie, wat een chocoladecake werd. Ik beloof je dat een mislukking nog nooit zo lekker heeft gesmaakt! Klik hier voor het recept.

5. De brownie uit mijn VoedZo kookboek! Die staat dus niet op VoedZo, wel in het kookboek. Misschien post ik ‘m nog eens een keer, want hij is wel weer echt heel erg lekker en vier brownierecepten (waaronder zelfs één mislukte) is eigenlijk niet genoeg. Voor nu moet je het even doen met een link naar m’n boek. Wordt misschien nog vervolgd 🙂

Voor alle chocolovers, heb je trouwens onze Chocolade Collectie GOLD al gezien? 😀 (klik hier)

Wil je eerst eens proberen hoe dat werkt, zo’n receptillustratie? Download dan gratis ons bananenbrood hier!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *