Chocolade amandelfudge

Chocolade amandelfudge
18 oktober 2018 sharon

Een golden oldie. Ik was dit recept kwijt vanwege een technische fout, en ik heb ‘m weer gevonden! Na vele vragen over dit recept, heb ik ‘m gauw weer gepost 😉 Iedereen blij 😀

Dit heb je nodig

100 gram cacaoboter (te koop in natuurwinkel of online – kan ook half kokosolie of roomboter als je cacaoboter te heftig vindt)
200 gram Medjoul dadels (zonder pit)
3 el amandelpasta
3 el cacao
1/2 tl vanillepoeder

Zo maak je het

Vet een cakevorm of kleine ovenschaal in en bekleed met bakpapier. Smelt de cacaoboter au-bain-marie. Hak in een keukenmachine de dadels fijn. Voeg de amandelpasta, cacao, vanille en cacaoboter toe en draai tot alles goed gemengd is. Doe de fudge direct in de vorm en zet deze in de koelkast. Laat het minimaal een uur opstijven.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*