Beetje yoghurt met wat fruit, heerlijk voor ontbijt toch? Vaak neem ik ook diepvriesfruit, omdat ik dan meer kan variëren (tegen een normalere prijs) en ik dat ijskoude echt heerlijk vind, zelfs in de winter!
Vandaag deel ik mijn absolute favoriet: gepureerde bevroren mango, met een beetje Griekse yoghurt.
Hoe dat werkt? Neem een doosje bevroren mangoblokjes uit de vriezer en laat die heel even bijkomen op kamertemperatuur (zo’n 10 minuten). Doe ze dan in je blender of keukenmachine en pureer. Afhankelijk van je machine zul je af en toe wat naar beneden moeten schrapen zodat je zeker weet dat je al je mangoblokjes goed gepureerd zijn.
En je machine moet het aankunnen. Ik gebruik de Magimix Cook Expert op sorbetijsfunctie, maar ik heb het al met vele apparaten gemaakt in de afgelopen jaren 🙂
Schep de mango puree in een bakje met de yoghurt die je lekker vindt en voila!! Fantastisch ontbijt, of fijne snack.