Lunch inpakken en gaan!!!

Lunch inpakken en gaan!!!
15 mei 2017 sharon
In soulfood

Ik houd van tripjes! Zo ook deze vakantie. Zeker met lekker weer. Mijn kinderen vinden de natuur echt iets fantastisch, ze kunnen uren spelen en lopen zonder te klagen. Blije kinderen, blije ouders. We houden al onze tripjes en ontdekkingen bij op NederlandsGlorie.nl – lekker dichtbij, en zoveel leuks te doen!

Wij houden van onze picknicks. Eten pakken en gaan, en dan lekker op locatie eten. Zoals beloofd ga ik komende tijd wat picknickinspiratie, BBQ inspiratie en vriendendiner inspiratie met jullie delen, en vandaag begin ik bij de meest simpele vorm van picknicken die bestaat. Eigenlijk zou je er niet over moeten schrijven, zo simpel is het, maar ik doe het toch.

Eropuit en eten is een geweldige combinatie, als gezin of met vrienden/familie. Kinderen vinden het leuk, helemaal met bordjes, bekertjes, etc. Dat hebben we vandaag niet gedaan. Het was vandaag een impulsief plan, dus we hebben heeeeeel Hollands boterhammen gesmeerd, een bak met druiven en aardbeien gevuld, en water meegenomen.

Zei ik al dat het simpel was?

Lijstje:
– boterhammen voor de kinderen
– boterhammen voor de ouders
– één of twee soorten fruit voor iedereen
– water
– eventueel: restjes (wij hadden nog wafels in de koelkast liggen, die namen we mee).

– picknickmand (al het eten & drinken hierin doen)
– eventueel: een kleed/deken/strandstoelen

Eten moet je toch, en de buitenlucht is heerlijk fris 🙂 Ideaal voor quality tijd met gezin of meer!


Op zoek naar vrijheid op gebied van eten, diëten en afvallen? Doe de gratis VoedZo Challenge!Comments (4)

 1. Rachel 7 jaar geleden

  Dat vind ik inderdaad zo heerlijk aan de zomer: buiten eten. Als is het maar lekker in eigen tuin, maar picknicken is zeker ook heel leuk. Op vakantie doen we eigenlijk nooit anders, dan nemen we ‘s ochtends ons eten mee en met lunchtijd kijken we waar we even lekker kunnen zitten en dat waar ligt er dan maar net aan waar we ons op dat moment bevinden: stad / platteland / bos…

  • Auteur
   sharon 7 jaar geleden

   Ja precies, heerlijk!

 2. Stephanie 7 jaar geleden

  Hi Sharon, waar kan ik jullie favoriete waterval vinden? Misschien kunnen wij hem ook bezoeken ?

  • Auteur
   sharon 7 jaar geleden

   Het heet Burney Falls, tussen Mount Lassen en Shasta in 🙂 Als je dus in het park verder rijdt, is er ook een fijn meer en veel kampeergelegenheid 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*