Nieuwe e-training: Nooit meer piekeren!

Nieuwe e-training: Nooit meer piekeren!
10 april 2020 sharon

Is het mogelijk? Nooit meer piekeren? Piekeren is eigenlijk het veel zorgen maken, malende gedachten hebben en daar eigenlijk de controle over te verliezen. Het houdt je ‘s nachts wakker en het heeft invloed op je humeur.

Een oude man lag op zijn sterfbed en zei: Ik heb in mijn leven veel zorgen gehad, maar de meeste zijn nooit uitgekomen.

Winston Churchill

Piekeren helpt niet.

En toch. Het leven is niet alleen rozengeur en maneschijn. Het kent twee kanten. Dat weten we! Hoe kun je er nu voor zorgen om meer te genieten en tevreden te zijn, en tegelijkertijd omgaan met obstakels die we tegenkomen?

We helpen je dit helder te krijgen in deze nieuwe online training Nooit meer piekeren. Ontdek de kracht van je gedachten en krijg grip op je denken. Je kunt leren om in gesprek te gaan met jezelf en ontdekken hoe waardevol het is om naar jezelf te luisteren.

In deze training neemt psycholoog Henrike je stap voor stap mee. Je leert wat je kunt doen met die malende gedachten die je niet naast je neer kunt leggen. Je krijgt handvatten aangereikt om te begrijpen wat er binnenin je gebeurt en hoe je hiermee om kunt gaan zonder erin vast te raken.

Met de kortingscode lente krijg je nu €10,- korting! Vul de code in bij het afrekenen. Klik hier om je direct aan te melden en te beginnen!

Photo by Fuu J on Unsplash

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*