Waarom, waarom, waarom wil je fit worden?

Een goede start met FIT! worden begint met je ‘waarom’. Een bekend begrip voor sommigen voor jullie. Het houdt in dat je een moment neemt en stilstaat bij waarom je fit wil worden. Dit een keer goed onder woorden brengen en vervolgens regelmatig herhalen voor jezelf helpt je om jezelf te motiveren met échte redenen. (meedoen met de FIT! challenge? Dat kan, schrijf je hier gratis in!)

Deze week:

  1. Bedenk waarom je fit wil worden. Omschrijf alles wat in je opkomt.
  2. Bedenk hoe jouw leven eruit ziet wanneer je fit bent. Beschrijf alles wat in je opkomt.

Let op!

Veel mensen hebben een scheef beeld van hoe hun lichaam eruit zou moeten zien. Dit komt door wat we zien in de media, het ideaalbeeld. Houd er rekening mee. De mensen in magazines zijn vaak erg dun, worden gephotoshopped, zijn veelal niet heel gezond, én het is vaak hun beroep om er zo uit te zien. Het is geen realistisch beeld van het ‘normaal’. Bekijk nog eens hoe je de twee vragen beantwoord hebt. Heb je een realistisch beeld van normaal? Zijn je doelen erg gericht op hoe je lichaam eruit ziet, of het daadwerkelijke gevoel van fit zijn?

Fit zijn is onderdeel van voor je lichaam zorgen. Bewegen is één van de belangrijke dingen die je kunt doen om gezond te zijn en blijven. Dat weten we 🙂 Willen dat je lichaam er anders uit ziet, motiveert meestal niet echt om je billen van de bank te krijgen. Je lichaam lelijk vinden, ook niet.

Maak de FIT! Challenge over fit zijn. Het gevoel van sterk, lenig en fit zijn. En voor jezelf zorgen!

  • Hoe voelt dat?
  • Hoe ziet dat er voor je uit?
  • Wat zou je graag willen?
  • Wat zal er makkelijker gaan?
  • Waar heb je geen last meer van?

Schrijf je hier gratis in voor de FIT! Challenge.

Tags in het bericht
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *