Leefstijlhacker – Heb je al een plan voor 2023?

Leefstijlhacker – Heb je al een plan voor 2023?
18 december 2022 sharon
In gezond eten

De dagen zijn nog even lekker gevuld, maar het einde van 2022 is nu echt in zicht. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb echt veel zin in een top 2023!

Heb je al een plan voor 2023?

Misschien geloof je niet in goede voornemens. Ik snap het – je kunt op elk moment beginnen met iets – en daarbij falen de meeste goede voornemens nog voor er twee weken voorbij zijn. Lekker nuttig, dus.

Toch is het w├ęl leuk om een soort plan te maken en stil te staan waar je in wilt groeien het komend jaar. En als je dan een lijstje bedenkt met wilde dromen en idee├źn, dat je die ook kunt ombuigen naar concrete acties, zodat je duidelijk hebt wat je gaat doen en wilt doen.

En als we toch bezig zijn – extra fijn als je dan ook weet wat wel werkt en wat niet, zodat je weet wat jouw energie waard is, en niet die kostbare tijd en energie te verspillen aan methoden die toch niet werken.

Ik ga na de kerst aan de slag met mijn plan en heb er nu al zin in.

Als jij zin hebt om met me mee te doen, schrijf je dan in voor de online training Leefstijlhacker – en formuleer jouw plan anders dan ooit tevoren, en wel bewezen effectief ­čÖé Je krijgt direct toegang tot de training, en na de kerst stuur ik je een aantal mailtjes waarbij je gaat verwoorden wat je wilt doen / gaat doen – en dat stuur je naar mij. Soort van (niet verplicht, optionieel) huiswerk, maar dan leuk.

Klik hier om je aan te melden.

(VoedZo members, stuur me een berichtje en ik zorg dat je ingeschreven wordt in de training!)

Zie je daar!

Lieve groet,
Sharon

ps. Zal komende weken ook wat aandacht besteden aan het onderwerp op mijn┬áInsta┬áen Facebook ­čÖé

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*