50% korting: 30 weken lang eetplanners voor de avondmaaltijd

Heb je momenteel wel genoeg aan je hoofd en zou je het liefst gewoon simpelweg wat snelle maaltijden uitkiezen van een maaltijdplanner, of sterker nog, gewoon de planning volgen met boodschappenlijstje erbij?

Ik heb de leukste 30 avondmaaltijdplanners bij elkaar gezet, om je daarbij te helpen. Het zijn avondmaaltijdplanningen voor 7 dagen in de week. Je kunt gemakkelijk een avond wegstrepen van de boodschappenlijst, bijvoorbeeld omdat je restjes wil eten of omdat het je niet lekker lijkt. Lekker flexibel dus.

De recepten zijn op basis van normale hoeveelheden voor 4 personen. Ik gebruik verse ingrediënten en een fijne hoeveelheid groenten. Ze zijn gevuld met volkoren granen (met glutenvrije tips), afwisselend vega, met afwisselend vlees, vis en kip (altijd met vega tips). Ik geef ook tips om zuivel te vervangen, mocht je die nodig hebben.

Gewoon lekker simpele, gezonde maaltijden voor het hele gezin. Veel variatie, en prachtig om nieuwe smaken te ontdekken 🙂

Speciaal voor nu krijg je 50% korting met de kortingscode eetplanner (invullen bij het afrekenen). Klik hier voor foto’s, informatie en om te bestellen.

Vergeet niet de kortingscode te gebruiken bij het afrekenen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *