Mijn favoriete groene ontbijtsmoothie

Mijn favoriete groene ontbijtsmoothie
26 maart 2020 sharon

Deze geweldige groene ontbijtsmoothie drink ik al jarenlang. Hoewel ik de meeste groene smoothies niet echt lekker vind (behalve die in het smoothieboek). Ik heb snel het idee dat ik groene blaadjes aan het atten bent, veel te vies maar alles in het kader van gezondheid. Liefst met neus dicht.

Dat doe ik allang niet meer, omdat ik alleen eet en drink waar ik van geniet, wat ik lekker vind. Het leven is tenslotte te kort en de mogelijkheden veel te uitgebreid om nog vieze dingen weg te drinken.

Deze smoothie heeft smaakvolle ingrediënten waardoor het een heerlijke volle heeft en het daadwerkelijk lekker is om te drinken. Een vleug amandel, een vleug kaneel, een vleug kokos, plus een vleug banaan. Heerlijke mix, en ideaal om ook weer andere variaties op te bedenken. Denk aan pindakaas in plaats van amandel, of vanille in plaats van kaneel.

De smoothie is een receptillustratie in onze GoudenBiet collectie. We verzamelen onze favoriete recepten en absolute ‘must have’s’ in de keuken, zodat jij ze ook kunt verzamelen, ze makkelijk kunt leren, maken en onthouden – en niet alleen jij maar ook je hele gezin 🙂

Klik hier voor de groene smoothie illustratie. Leuk om uit te printen, op te hangen en te verzamelen!

Wil je zo’n illustratie eens proberen met het maken van een bananenbrood, dan kun je die hier gratis downloaden.

Veel plezier!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*