Barre workout zonder materialen

Nieuwe work-out!!! Ik wil FIT! worden en daarin zoek ik naar lenigheid, kracht en conditie. We hebben al de spagaat en split gehad. Het fijne van deze oefeningen is dat je ze na een paar keer uit je hoofd kent, en ze dan makkelijk achter een andere oefening kunt aanplakken. Zodat je spieren al warm zijn en je alleen de stretches hoeft te doen. Zonder filmpjes. Dan ben je nog sneller en kun je ze echt overal doen.

In het kader van turn- & balletachtige oefeningen vond ik deze leuke Barre workout. De eerste wat meer intensieve oefening. Het leuke en fijne vind ik dat ik de persoon linksachter kan volgen als ik het niet trek.

Mijn dochter heeft deze al een aantal keer gedaan. Ik ga ‘m deze week 2 keer doen, ter aanvulling op de spagaat en split stretchoefeningen!

Veel plezier deze week 🙂

Ook meedoen met de FIT! Challenge? Schrijf je hier in.

ps. Waarom ik al deze oefeningen deel? Ik wil heel graag fit worden, en daar ben ik nu mee begonnen. Omdat ik nu al weet dat mensen me over een half jaar gaan vragen wat ik allemaal heb gedaan om zo fit te zijn (hehe), neem ik jullie mee op deze reis en geef ik jullie de kans om mee te doen ? Uiteraard kun je ook over een half jaar meedoen en het eerst even aankijken ?

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *