Nieuwe training: de split leren!

Het schijnt zo te zijn dat, hoe meer je oefent, des te beter en leniger je wordt. Of je nou ooit de spagaat en split wilt kunnen of niet, deze oefeningen helpen je om lenig te worden. En ze zijn ook nog eens een ideale start om er langzaam in te komen.

Heb je extra tijd, moedig ik je aan ook een wandeling buiten te maken in de avond. Mag rustig, mag ook wat snelwandelen als je dat kunt. Afhankelijk van hoe fit je bent. Het gaat er niet om dat je nu zoveel mogelijk doet, maar de gewoonte om af en toe een frisse neus te halen is een goed idee!

Na het wandelen kun je de spagaat en split rekoefeningen doen. Dan ben je al warm.

Deze training is om de split te oefenen.

De komende weken zullen we meer toevoegen op gebied van: algemene rekoefeningen, krachttraining, pilates, en ik heb al een leuke training om te zweten.

Succes!

Ook meedoen met de FIT! Challenge? Schrijf je hier in.

ps. Waarom ik al deze oefeningen deel? Ik wil heel graag fit worden, en daar ben ik nu mee begonnen. Omdat ik nu al weet dat mensen me over een half jaar gaan vragen wat ik allemaal heb gedaan om zo fit te zijn (hehe), neem ik jullie mee op deze reis en geef ik jullie de kans om mee te doen ๐Ÿ™‚ Uiteraard kun je ook over een half jaar meedoen en het eerst even aankijken ๐Ÿ˜‰

Tags from the story
, , ,
Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *