Leer eten op intuïtie

Leer eten op intuïtie
14 december 2018 sharon

Wil je 2019 een jaar van échte verandering maken, op naar dat gezonde eetpatroon? Vandaag mail ik je met groot nieuws! Ik ben er heel enthousiast over 🙂

Ik heb zo’n grote passie om mensen te helpen gezond te eten. Ik word daar heel blij van en ik weet niet eens precies waarom. Ik wil zo graag vrouwen helpen om los te komen van het diëten en dieetdenken, en weer leren zichzelf te vertrouwen, leren om lief te zijn voor hun lichaam. Gezond eten in vrijheid en het gewicht dat daarbij hoort. Ik wil helpen om te navigeren tussen al dat eten in overvloed. Want dat is niet makkelijk, maar het kan wel. Ik wil vrouwen helpen om die ‘strijd om gezond eten eens en voor altijd te winnen. En niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze kinderen.

Waar ik lang naar heb gezocht, is de manier waarop. Natuurlijk heb ik hele leuke programma’s geschreven en de mooie e-mails en getuigenissen komen nog steeds dagelijks binnen. Ontroerend, bemoedigend en mooi. Die zijn ontzettend krachtig en als je één van mijn trainingen doorloopt weet ik dat je er anders uitkomt – veranderd. De goede richting op 😉

Men zegt weleens dat een verandering ongeveer 30 dagen nodig heeft. Ik weet niet hoe dat in jullie leven is, maar in mijn leven werkt dat helemaal niet zo. In mijn leven heeft die vrijheid naar normaal eten en een normaal gewicht een aantal jaar geduurd. Ik kan best iets 30 dagen doen en op dag 31 weer volledig terugkeren naar wat ik altijd gedaan heb. Of het langzaam laten liggen en het vervolgens toch weer vergeten. En me dan schuldig voelen uiteraard. ‘Vanaf nu ga ik het echt doen’. Ik zeg liever: ik heb er mijn hele leven over gedaan om te leren ongezond te eten, met ongezond eetgedrag – dat ga ik niet in 30 dagen herstellen. Dat herstel ik in een paar jaar. En dat is dan nog steeds knap, eigenlijk. Nog steeds een versneld proces.

Je kunt dus wel een fantastisch programma volgen, maar dat doe je niet een paar jaar lang. En ook al heb je alle tools, het is niet altijd simpel zo helemaal alleen. Sterker nog: het is normaal dat we elkaar af en toe nodig hebben. Het klinkt simpel, maar ik heb hier jarenlang in frustratie mee geworsteld. Want hoe dan? Hoe kunnen we het zo doen dat het succesvol is? Dat we echt een verschil gaan meemaken? Dat de vrouwen in Nederland veranderen? Die vrijheid kunnen pakken? Wat zeg ik, hoe kunnen we het zo doen dat onze gezondheidscijfers opvallend laag worden? Dat onze buurlanden denken, wat doen die vrouwen toch 😉 Zoals je ziet, ik ben idealist. Maar ik geloof het echt.

Niet alleen voor onze buurlanden, maar vooral, juist, de grote verandering in ons eigen leven. Het gaat gepaard met vrijheid en zelfverzekerdheid als vrouw, moeder, naaste, collega, vriendin. Als wij veranderen, verandert ons hele leven. Ik heb al zo vaak gezien dat vrouwen weer oprecht van zichzelf houden, zichzelf vertrouwen, zichzelf liefhebben. Maar daar stopt het niet; relaties verbeteren, gezinsleven verbetert, overal waar je bent, komt en gaat wordt positief beïnvloedt. Is dat niet mooi?

Het antwoord op deze zoektocht is het grote nieuws van vandaag. Ik lanceer mijn nieuwe website, waar ik een omgeving heb gecreëerd voor iedereen die wilt leren gezond eten op intuïtie. Op gevoel, zonder moeite, automatisch, en wel gezond dus. Geen regels, geen gedoe. Leren eten met je hart. Maar niet met emotie. Als je begrijpt wat ik bedoel 😉

Op de website vind je:

  • Eetplanner (maaltijdplanner met ontbijt, lunch en avondmaaltijden). Je kunt je eigen schema maken, mijn schema overnemen, aantal personen aanpassen, verwijderen, wisselen, favorieten maken, boodschappenlijstjes uitdraaien, etc. ) Elke week worden er nieuwe (seizoensrecepten) aan toegevoegd.
  • Mijn online trainingen. De trainingen die intuïtief eten ondersteunen vind je allemaal terug op de website. Je kunt ze op je eigen gemak doorlopen, volgens mijn aanbevolen schema of hoe het bij jouw behoeften past. Ik doe er regelmatig een nieuwe training bij (de afgelopen maanden heb ik elke maand een nieuwe geschreven). In Januari begint er ook weer eentje en die is heel erg goed. Perfect voor het nieuwe jaar. Daar vertel ik volgende week meer over, en deze kun je ook via de site volgen.
  • Community!!!! De sleutel tot succes is echt community. Nu is dat nogal een uitdaging in de tijd van tegenwoordig, met ons individualistisch bestaan. En dat moet stoppen. De website heeft een community gedeelte waar je vragen kunt stellen, tips geven, ervaringen kunt delen, mij van alles vragen. Ik ga daar tips delen, inspiratie, extra info. Dat is de plek waar je members kunt vinden, en je kunt ook contact met elkaar hebben. Zo kun je zelfs samen de trainingen doorlopen, mocht je dat willen. Het is allemaal op de website en niet op Facebook.
  • Coaching van mij. Ik wil heel graag dat we met z’n allen succesvol zijn en niet langer energie hoeven te besteden aan worstelingen rondom eten. Er zijn zoveel leukere dingen om energie in te stoppen, en tegelijkertijd is het ook leuker om gewoon heel erg te genieten van eten ipv worstelen. Het is mijn doel om je te helpen, ik ben aanwezig in de community, sta open voor input, nieuwe recepten, tips, etc.

Laten we het nu gewoon echt doen 🙂 In de makkelijke en moeilijkere momenten, ups en downs, tot het écht vanzelf gaat.

Ik heb een hele toffe aanbieding voor de mensen die nu instappen:

Op dit moment kun je tijdelijk lid worden voor geen €97, maar €67,- per half jaar

+ GRATIS mijn (hard-cover) VoedZo receptenboek!!!!

Je hoeft niet eens verzendkosten te betalen, die betaal ik dan ook.

Deze aanbieding is geldig tot en met 6 januari en wat betreft het boek: op=op!

Doe NU mee en laten we 2019 nóg beter maken dan afgelopen jaar 🙂

Klik hier om je direct in te schrijven!

liefs, Sharon

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*