Fit dagboek (3)

Deze foto is van onze mini paar-daagjes-weg tripje (van mijn Instagram overigens). Mijn voornemen was om de oefening van afgelopen week minimaal twee keer te doen. Dat bleek iets te ambitieus. Het is vakantie én ik merk dat ik het best lastig vind om een routine te vinden. Mijn kleinste dochter vindt het niet fijn als ik een echte work-out op de vloer wil doen, ze gaat spontaan huilen. Ziet het er zo erg uit?

Dat zorgt ervoor dat ik overdag vooral kan wandelen, fietsen, etc. En de work-outs moeten ‘s avonds. Maar mijn avonden zitten redelijk vol met kinderen op bed doen, Voedzo bijwerken, mail bijwerken en Eetplanner bijwerken, uitwerken, etc, dat ik het lastig vind om daar ook nog eens een work-out in te proppen. En op tijd naar bed natuurlijk.

Het is niet onmogelijk, maar in volle schema’s is het normaal als dat even sleutelen en puzzelen is.

Voel je dus geen loser als het nog niet helemaal lukt. Dat wil ik zeggen. Ik heb dat dus ook. Het is normaal.

Hier gaat de laatste week vakantie in, en dan zal het weer wat makkelijker worden. In de tussentijd ben ik blij met wat wél goed gaat en ik moedig je aan dat jij dat ook zo ziet bij jezelf! Het is geen perfectie, glorie, halleluja. Het is doorzetten midden in de imperfectie, chaos en onrust. Ok zijn met minder dan je voornemens, en toch zien wat je wel doet, en blijven puzzelen om die fitte uurtjes in te plannen.

Ook meedoen met de FIT! Challenge? Schrijf je hier helemaal gratis in.

Maandag: spagaat en split oefening

Dinsdag: spagaat en split oefening

Woensdag: 1 uur wandelen

Donderdag: 1 uur wandelen

Vrijdag: 1 uur actieve schoonmaak (écht wel een work-out!) + 1 uur wandelen

Zaterdag: 1 uur fietsen, 1 uur wandelen.

Zondag:  spagaat en split oefening + hele dag in dierentuin rondgelopen.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *