Ontmoet Henrike!

Ontmoet Henrike!
4 april 2019 sharon

Het is me een waar genoegen om deze prachtige vrouw aan jullie voor te stellen 🙂 Ik ben bijzonder trots en vereerd dat Henrike naast mij gaat staan op VoedZo – we hebben samen een passie en we hebben hele mooie plannen om hiermee aan de slag te gaan. Ik weet zeker dat jullie net zo veel van Henrike gaan genieten zoals ik al een tijdje mag doen. Ze is een geniale, bijzonder wijze vrouw met de meest fantastische inzichten. Bereid je voor op veel ‘aha’ momenten, ‘ohja’ gedachten en ‘ach natuurlijk’. Ze heeft mijn nieuwste boek met haar feedback een paar niveaus hoger getild en dat is ook wat je kunt verwachten hier op VoedZo en meer 🙂

Henrike:

Al jaren ben ik trouw volger van VoedZo. Zonder dat we dit van elkaar wisten, werden Sharon en ik aan elkaar voorgesteld door mijn zusje, die het gevoel had dat wij veel overeenkomsten hadden. Hieruit is een bijzondere vriendschap ontstaan en samenwerking. We delen een passie en dat is:

“Mensen in hun potentie, passie en vrijheid zien functioneren. “

Deze passie maak ik concreet in mijn gezin en sinds 2010 in mijn werk als psycholoog. Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk, www.coach-psycholoog.nl. In mijn praktijk begeleid ik cliënten, face to face, via skype en ik ben supervisor van een aantal psychologen.

In mijn praktijk help ik mensen om hun werkelijke authentieke ik te vinden, omdat dit dé route is naar geluk, succes en vrijheid. Dit doe ik door middel van mensen te helpen hun stressfactoren te herkennen en te doorbreken. Om vervolgens te werken aan het herkennen van hun waardes, intuïtie, vaardigheden, passie, dromen en talenten. De laatste stap is al deze potentie samen tot bloei te brengen en te zorgen dat mensen groeien in kracht en vertrouwen.

Naast mijn psychologenpraktijk, ben ik moeder van vier fantastische kinderen, die mij heel veel vreugde, genieten en uitdagingen bezorgen. Samen met mijn man en kinderen, leven we als gezin in het mooie Balk, in een heerlijk paradijsje, waar ik mijn hobby’s, tuinieren, klussen en buitenleven volop kan uitleven.

Sharon en ik zijn ons avontuur begonnen met haar nieuwe boek ‘Gewoon Lekker Afvallen’ en van daaruit zijn nog vele ideeën ontstaan die we, de komende tijd, één voor één zullen uitwerken. Wij zijn heel enthousiast en nieuwsgierig hoe het zal uitpakken. Ben je ook zo nieuwsgierig naar wat we verder nog gaan ondernemen en wil je op de hoogte blijven, houd ons dan in de gaten op social media (mijn Instagram,  Sharon’s Instagram / VoedZo Facebook) en via de nieuwsbrief.

De eerste stap is dat ik jullie vragen wil gaan beantwoorden. Dus mocht je een vraag hebben over gezond leven, intuïtief leven, emoties, opvoeden of een andere vraag voor een Coach of psycholoog. Stuur ze op naar Sharon of stuur een #dm via insta.

Vanaf volgende week ga ik wekelijks vragen beantwoorden van VoedZo lezers. Wie weet zit jou vraag ertussen.

Comments (5)

 1. Sara luiten 5 jaar geleden

  Dat wordt vast een toffe (en voor mij weer leerzame) samenwerking. Ik volg Sharon al een hele poos, maar reageer of vraag eigenlijk nooit iets.
  Nu toch maar eens 🙂

  Ik heb een zoon van 4 en met ongerveer 1,5 jaar oud is hij gestopt met eten. Ik word altijd een beetje sjagerijnig van moeders die dan zeggen ‘oh mijn kind is ook een moeilijke eter’ ‘oh dat is maar een fase’… want puntje bij paaltje eten hum kinderen toch altijd wel iets. Mijn kind niet. Tuurlijk wel iets, maar geen fruit groente avondeten vlees niks noppes nada. We hebben alles geprobeerd en na 2 jaar buitenland zijn we nu terug in Nederland en denk ik dat speciale hulp nodig heeft. Doe ik daar goed aan? En waar vind ik die hulp? Of doorgaan zoals het gaat en hopen dat het ooit anders wordt?
  Alvast heel erg bedankt.
  Lieve groet, Sara mama van Guus

  • Auteur
   sharon 5 jaar geleden

   Bedankt voor je vraag Sara, kan me goed indenken dat je je daar zorgen om maakt. Ik zet ‘m door naar Henrike!

   • Sara 5 jaar geleden

    Dank je wel! En excuses voor mijn late reactie. Wat een uitgebreid, betrokken en lief antwoord heeft ze geschreven. Ik voel me enorm gehoord (is voor het eerst) en was geraakt. Ik weet wat me te doen staat en ben blij te lezen dat er hulp is. Nogmaals dank voor het uitkiezen van mijn vraag. Liefs Sara

    • Auteur
     sharon 5 jaar geleden

     Heel lief Sara, fijn dat je je zo gehoord voelt <3 Je verdient het!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*